Episodi 2×30 | Novetats a Google I/O, Disney+ a la baixa, Tecnologies de cine, anem al Nether, Rànking empoderat i més!

Bones Geeknorants!

Com dos titelles, aquí ens teniu, a en Kevin i a en Victor. (Berni, torna ja!).

Aquesta setmana a l’actualitat geek parlarem de les novetats de Google en el seu esdeveniment, del moment de baixa de la plataforma d’streaming de Disney, de les empreses confimades del Summer Game Fest, el nou CEO de Twitter, de les noves restriccions de Youtube, les afectacions de la vaga de guionistes a hollywood, del mal moment de Intel i AMD, de les valoracions del nou joc de Zelda, de les novetats sobre la compra de Activision-Blizzard-King, i més!

A Pel Forat, a falta de nou d’en Berni hem decidit destrossar la secció, si més no, no fer-ho tant bé com ell i parlar sobre les tecnologies que hem vist al cinema i voldríem portar-les al món real. SPOILER: Ens fem mal.

A Nostal-Geek anem a l’infern. Si, ens ho mereixem, però en aquest cas al Nether, l’infern de Minecraft. Celebrarem que un dia com el 17 de Maig de 2009 va sortir la primera Alpha de Minecraft.

Per últim, a la secció que us donem veu, repassem a la pregunta que us ha fet en Kevin per les xarxes socials: Ellen Ripley o Sarah Connor? Quina us trencaria les cames abans?

Tot això i més a l’episodi 02×30!

Gas!

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt