Episodi 3×04 | Elon Musk en la seva línia, filtracions a Ubisoft, tecnologia de Ciència Geekció, Terminator i molt més!

Portada-de-Episodi-3x4-de-Geeknorants

Una setmana més tornem amb notícies, móns imaginaris, debats i viatges al passat, però anem per parts.

Començem amb un estimat del canal que no es pot estar mai quiet i és el ben volgut Elon Musk amb les seves idees de bombers que com sempre, no deixen indiferent a ningú.

En el món dels videojocs tenim una mica de tot: unes filtracions ens revelen les primeres imatges del nou Assassin’s Creed ambientat al Japó, com també una polèmica d’un dels streamers amb més pes com El Rubius amb el nou joc d’Spider-man 2.

Amb en Berni anem a profunditzar sobre la combinació de la ciència amb la ficció i el què ha suposat al cinema: objectes que primer van aparèixer a les pel.lícules i després a la vida real, l’evolució dels elements que aparèixen en aquestes, i més qüestions bastant profundes.

A la Filosofia del Gee parlarem sobre com la societat es relaciona i com afecta la tecnologia i per tant, les relacions virtuals, a la nostra capacitat de relacionar-nos, a les nostres habilitats tant físiques com cognitives i de com això pot afectar en el nostre futur i al de les generacions que venen.

Al Nostal-Geek parlarem sobre un androide vingut del futur amb una finalitat, i efectivament, és repassar la seva història i les curiositats del món on ve.

I per acabar, al Rànking-Geek us plantejavem quin escenari apocalíptic preferirieu per afrontar-lo: una invasió al.lienígena o una plaga zombie.

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt