Episodi 3×05 | FB i IG: treure anuncis pagant, Xbox s’endureix, Disney treu el talonari i Musk com sempre.

Portada-de-Episodi-3x5-de-Geeknorants

Després d’una setmana de descans tornem amb les piles carregades i ben despentinats amb la ventolera que hi ha hagut aquests dies.

A les notícies comentarem les noves condicions dels anuncis a les apps de Meta com FB i IG, que ens faran passar per caixa per treure’ls. Hi esteu d’acord en això?

Comentarem també les mesures d’Xbox contra els perifèrics no oficials a les seves consoles, com Disney ha tret el talonari a passejat i com no podia ser, Elon Musk fent de Elon Musk.

Al Ciència Geekció en Berni es posa la gorra de director i ens fa crear un “guió” de la nostra pròpia pel.lícula, que creieu-nos, és més de ficció que de ciència el què sorgeix d’aquesta secció.

Al Què I.A? comptem amb l’ajuda de les intel.ligències artificials per fer un guió sobre un tema en concret i entenem el perquè la vaga de guionistes a EEUU. Evidentment no està a un nivell com per fer una súper producció però tampoc té res a envejar i es realitza en un temps més que ridícul comparat amb un de veritat.

I per acabar, al Rànking Geek us hem demanat a les xarxes quina de les dues criatures us convertirieu si tinguéssiu la oportunitat: Un home llop o un vampir? I no, no és una referència a Skyrim.

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt