Episodi 3×06 | Final de la vaga de guionistes, declaracions de Rockstar, Steam Deck OLED, lo nou de Netflix i més!!


Portada episodi 3x06 Geeknorants

DESCRIPCIÓ

Començem amb la finalització de la vaga de guionistes de Hollywood on per fi s’ha arribat a un acord i sembla ser que el desenllaç ha set més que satisfactori, però encara queda una pregunta per respondre: com afectarà això a la indústria del cine i les series?

Marxem cap a una presentació de AI Pin, un dispositiu que es suma a la carrera per reemplaçar el mòbil tradicional i ho fa d’una manera més que espectacular i no ha deixat a ningú indiferent, amb el seu tamany, la seva funcionalitat (que a primera vista és molt cridanera i curiosa) i evidentment el preu. Aquest sí que no ha deixat a ningú indiferent.

I continuant amb les presentacions, parlarem sobre la nova Steam Deck OLED, la versió de pantalla millorada de Valve que ha copiat la fórmula de Nintendo amb la Switch, i per altra banda parlarem també de la “Geeked Week” 2023 de Netflix on, resumin-t’ho amb poques paraules, hi ha de tot: sèries, pel.lícules, videojocs, l’àvia d’algú de l’equip de desenvolupadors. Un escàndol.

Al Ciència Geekció en Berni ens posa a tots a prova per veure si estem tant al cas del món que ens envolta i si sóm capaços de diferenciar el què és ficció de coses que han succeït a la vida real, i creieu-nos que algunes semblen tretes d’una pel.lícula.

A La Filosofia del Geek ens plantejem com a tema principal el romanç entre els éssers humans i les I.A. Com sabeu, aquestes evolucionen a un ritme més que vertiginós i poden arribar a simular el estar amb una relació afectiva amb l’usuari.

Creieu que això és bo? Com afecta a la societat aquest tipus de relacions? Les persones que realitzen aquestes pràctiques ho fan per un rebuig de la societat, per inseguretats o per altres qüestions?

I per acabar, al Rànking Geek us hem demanat si haguéssiu de triar entre el camí de la força i convertir-vos en un Jedi o caure a la temptació del costat fosc de la força i arribar a ser un lord Sith amb totes les de la llei.

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt