Episodi 3×16 | ft Paco Hernández: Escriptor i divulgador a Tiktok de superherois. On va DC? Pitjors adaptacions i més!


Paco Hernández DetodoUnPaco a Episodi 3 x16 Geeknorants Tiktok Escriptor Còmics Divulgador

DESCRIPCIÓ

Geeknorants!

Aquesta setmana, tenim com a convidat una figura ineludible que, sens dubte, tot aficionat a Marvel, DC i l’univers dels còmics en general, hauria de reconèixer i tenir com a referent indiscutible. En resum, si per casualitat no el coneixeu, seria una incògnita saber com esteu gestionant el vostre temps i la vostra passió en aquest àmbit.

Estem parlant del molt honorable Paco Hernandez! També conegut a les xarxes com De todo un Paco, on el seu contingut de Tiktok l’ha fet arribar fins als 3.6 milions de seguidors, una xifra més que remarcable(o sinó a veure quants seguidor teniu vosaltres, màquines).

Ens ve a il·luminar sobre el món dels còmics i del cine de superherois, on primer parlarem una mica sobre la seva vida, els seus inicis, com va començar, què el va inspirar a prendre aquest camí i la trajectòria fins a l’actualitat.

Recordem també que ell és dibuixant de còmics, i evidentment li preguntarem sobre les seves obres i com és el punt de vista d’un dibuixant.

Com sempre, en Berni el posa sobre les cordes amb la seva secció on li farà el mític Choose or Die, on no es talla ni un pèl.

I per acabar el Rànking de la setmana l’hem enfocat d’acord amb la seva visita, que és: Herois o Villans, vosaltres què creieu que ha escollit ell?

✨Les nostres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt