Episodi 3×18 | DUNE 2, CANVIS a XBOX, DEADPOOL torna amb LOBEZNO, PARADOXES temporals i un RÀNKING en busca de TRESORS!


Portada de Episodi 3 x 18 de Geeknorants amb les Fotografies dels punts principals de l'episodi

DESCRIPCIÓ

Geeknorants!

Aquesta setmana comença amb Dune 2, ja que arriba de les mans de Zendaya i Timothée Chalamet el dia 1 de Març. És a dir, aquí a tocar. Segons fonts internes, ens han comentat que la pel·lícula pot arribar a durar 3 hores. Doncs aneu al cine aneu al lavabo abans d’entrar i prepareu-vos per una bona tarda de cine!

Continuem amb la revisió del podcast que va fer el nostre estimat tiet Phill Spencer sobre el futur que prendrà l’empresa respecte al contingut exclusiu. Això obre un món de possibilitats de que persones que no tenen una Xbox puguin disfrutar dels títols. També està en perill la famosa “Guerra de consoles”, on els Sonyers i els Xboxers han tingut al llarg dels anys. Serà la fi de la guerra de comunitats amb tot lo bo i dolent d’això o no hi haurà cap canvi? Ho anirem veient.

Seguim amb el tráiler de Deadpool i és que arriba a rescatar l’univers de Marvel. Tot el què envolta perquè últimament ha estat de capa caiguda amb els fracassos de taquilla i les poques recaudacions que han tingut.

En Berni com sempre ens porta un dels seus quizz. En aquesta ocasió ens farà un seguit de preguntes sobre Star Wars i el Senyor dels anells. Cada vegada es fa més difícil. Vosaltres quantes heu encertat?

A la Filosofia ens assentem en un puff i enrotllem uns cigarrets amb substàncies més que dubtoses per parlar sobre les paradoxes espai-temporals. Llavors, si voleu acompanyar-nos, només cal que us enrotlleu un cigarret dels nostres i a disfrutar del viatge.

I en el Rànking Geek us posem contra l’espasa i la paret per fer-vos decidir quina saga preferiu: Uncharted o Tomb Raider. Difícil decisió, ho sabem.

✨Les nostres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt