Episodi 3×22 | La FEBRE dels LIKES, APPLE en PROBLEMES i ELON MUSK pel mig, NOVETATS a STEAM i un Rànking NOSTÀLGIC!


Portada de Episodi 3 x 22 de Geeknorants que parla de Google, Granges, Likes, Elon Musk, STEAM

DESCRIPCIÓ

Benvinguts Geeknorants!

Aquesta setmana comencem recordant primer de tot que el dia 21 de Març de 2001 va sortir al mercat la Game Boy Advance! I quina consola la veritat, els Pokémon Rubi – Omega – Zafiro varen ser uns clàssics que tothom recorda juntament als Golden Sun.

I ja posant-nos en matèria anem a per les notícies de la setmana. Comencem amb una situació més que preocupant per la societat actual com són les granges de “likes”. Companyies clandestines que es dediquen a donar m’agrada i a seguir perfils per tal de potenciar comptes. Veurem de què estan formades, com treballen, les eines que utilitzen i l’estat que es troben avui en dia i com han evolucionat.

Creuem el bassal per trobar-nos una Apple que s’està quedant enrere amb les tecnologies d’intel·ligència artificial. I és que estan en diàlegs amb Google per incorporar la IA d’aquest en la seva pròxima arribada de l’iOS18. I és que Apple en aquesta cursa de les IAs per incorporar-les als seus sistemes s’està quedant enrere suposant un gran impacte. Però també pot arribar a ser una gran oportunitat per els dos gegants de poder col·laborar i arribar a punts insospitats. Creieu que això serà un punt d’inflexió per les dos companyies o tot es quedarà igual?

Elon Musk, un clàssic del programa, compleix la seva promesa i obren el seu chatbot “Grok” com a codi obert. Aquesta alliberació proporciona als desenvolupadors i investigadors una nova opció per treballar amb models d’IA. Amb el potencial d’ofereix una millor precisió en les respostes i interaccions.

Steam anuncia una nova forma de compartir videojocs amb el seu no “Pla Familiar”. On fins a 5 usuaris podran compartir una biblioteca per disfrutar tots dels jocs. Però això sí amb certes limitacions, com per exemple els jocs multijugador.

Només podrà utilitzar-lo un usuari simultani, indiferentment de si és online o de connexió local.

En Berni ens sotmet com sempre als seus Quizz que sincerament, si no hi fóssin, els inventariem per fer la secció. Perquè ja no concebem el programa sense aquesta secció.

I al Rànking ens posem nostàlgics i anem a posar-nos melancòlics ja que us hem demanat què triaríeu: el Walkman o el MP3.

I és que és molt difícil perquè els que ja tenim de 30 en amunt hem viscut els dos i els tenim molta estima. Ja que ens han permès portar els nostres grups de música a sobre.

✨Les nostres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt