Episodi 3×23 | ft. Òscar Coromina | XARXES SOCIALS: Anàlisi de les tecnologies, crítica i la necessitat d’atenció!


Portada de Episodi 3 x 23 de Geeknorants amb el convidat Òscar Coromina Especialista Redes Sociales

DESCRIPCIÓ

Benvinguts Geeknorants!

Aquesta setmana arriba un mestre de la comunicació audiovisual i la publicitat directament dels laboratoris de la UAB i de la Universitat de Malmö, també expert en xarxes socials, ens promet una dosi gegantina de coneixement geek, ni més ni menys que l’Òscar Coromina!

Amb ell parlarem sobre les xarxes socials, quina va ser la seva primera a la que va accedir i perquè, perquè va decidir dedicar-se al món de les xarxes socials i quins varen ser els motius pels quals ha continuat en aquest camí i cap a on vol encarar-ho o veu que pot arribar a evolucionar.

Enfocant la conversació a un punt de vista més crític, li preguntem sobre què ha de tenir una xarxa social per triunfar, què ha d’aportar com a novetat o com a punt diferenciador d’altres plataformes per atraure públic.

També comentem sobre la popular corrent que circula a les xarxes de la “cultura de la cancel·lació”, on l’anonimat de les persones serveix com a escut per criticar sense filtre i en massa a un sol individu per una acció/raonament que aquest “justiciers d’internet” no creuen correcte.

I per fer el programa una mica més distès, en Berni sotmet a l’Òscar a un dels seus quizz sobre icones que representen xarxes socials per veure la memòria i coneixements que té el nostre convidat només fent-hi una ullada o si necessita pensar-s’ho molt.

I vosaltres, quantes n’heu encertat?

✨Les nostres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt