Episodi 3×26 | CATÀSTROFE per un satèl·lit rus, AMAZON ENGANYA al públic, CINEMACON ’24, Fallout, Gràfics o Gameplay?


DESCRIPCIÓ

Benvinguts i benvingudes una vegada més al nostre programa, i en aquesta ocasió teni un munt de notícies sobretot de part del món del cinema amb un munt de novetats.

Però primer començarem amb una notícia que podria haver significat una catàstrofe a nivell mundial per un QUASI xoc d’un satèl·lit no operatiu que ha passat molt a prop d’un altre i un xoc d’aquestes característiques podria haver generat moltíssims danys i afectar a gran part de la població però per sort no ha passat res.

Amazon torna a ser notícia i és que si no surt a les portades l’empresa no està tranquila. Què ha passat en aquesta ocasió? Que els usuaris de Prime Video a Espanya veuran anuncis a les pel·lícules i sèries si no paguen un afegit de 1,99€ al mes. I evidentment això no ha agradat a ningú i les xarxes s’han incendiat amb moltes queixes i amb cancel·lacions del Prime, cosa més que esperada.

I per acabar la secció de notícies, de la mà del nostre estima Joan, repassem la CINEMACON que s’ha celebrat a Las Vegas del 8 al 11 d’Abril amb un munt de novetats dels estudis cinematogràfics més importants del panorama actual.

Com sempre, en Berni ens somet a un dels seus Quizz on mitjançant un frame d’una pel·lícula, haurem d’endevinar-la i qui acumuli més encerts s’emporta un premi. Efectivament, un aplaudiment.

A la Filosofia us hem demanat a les xarxes “Què farieu vosaltres en una guerra nuclear?” i s’ha de dir que hem tingut respostes de tots colors i algunes fins i tot les compartim, com per exemple “Morir”. Aquesta crec que ens representa a la majoria de persones.

I per acabar, al Rànking us varem demanar què preferieu en un videojoc: Qualitat gràfica o una jugabilitat que destaqui per sobre de l’apartat gràfic?

Els resultats? Al final, com sempre.

✨Les nostres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt