Episodi 3×29 | 3XL Vibes, DESASTRE a HELLDIVERS 2, IArt, ACOMIADAMENTS a XBOX, GHIBLI vs PIXAR i més!


Portada-de-Episodi-3x29-de-Geeknorants-Podcast-Geek-Xbox-Bethesda-Helldivers2-Turbina-Ghibli-Pixar-Energia-IA

DESCRIPCIÓ

Una setmana més ens trobem per portar-vos les notícies del món geek i és que aquesta setmana les coses estan pels núvols! Endavant amb l’Episodi 3×29 de Geeknorants d’aquesta setmana!

ACTUALITAT GEEK

Per començar, volem repassar les notícies més rellevants de la setmana. En primer lloc, s’ha destacat una nova manera innovadora d’aprovechar l’aigua dels rius. Ara bé, el punt àlgid arriba amb les dues empreses líders del mercat dels videojocs.

Un altre aspecte a tenir en compte és la decisió de Sony que ha generat controvèrsia i descontentament en la comunitat. Per jugar al nou Helldivers 2, s’exigeix tenir un compte registrat a Play Station Network, altrament, l’accés al joc serà denegat. Aquesta mesura, més enllà de les seves implicacions immediates, afecta especialment aquells països sense accés a PSN i els jugadors residents en aquestes regions, els quals, tot i haver adquirit el joc, es veuran impedits de gaudir-ne i, per tant, hauran perdut tot el procés.

D’altra banda, Microsoft ha seguit els passos de Sony i ha anunciat un pla de retallades en les seves plantilles. Això no és cap conte, sinó una realitat que impactarà els seus estudis i departaments.

CIÈNCIA GEEKCIÓ

Com sempre en Berni ens porta un quizz on aquesta vegada s’ajudarà amb la IA i ens posarà entre les cordes per veure si sabem reconèixer quina persona famosa és a partir d’una imatge creada. Us recomanem anar al vídeo de Youtube per veure les fotos, vosaltres ho heu encertat?

LA FILOSOFIA DEL GEEK

A la Filosofia debatim sobre les noves lleis que regulen als creadors de contingut en referència al benefici que generen.

A causa de com tots sabem, a les plataformes d’streaming i a Youtube, els que tenen un abast de subscriptors elevats generen grans quantitats de diners i això l’estat vol que estigui regulat d’una manera més exhaustiva.

EL RÀNKING GEEK

Aquí tens la frase amb paraules de transició per optimitzar el SEO:

Per finalitzar, l’última secció del programa! El Rànking Geek més famós, us demanem: Estudi Ghibli o Pixar?

Quina és la vostra opinió si no heu respost? Escriviu-nos!

✨Les nos,tres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt