Episodi 3×30 | Xina RESSUSCITA PERSONES amb IA, NOU Assassin’s Creed, Vehícles FUTURISTES, Square Enix, Rànking i més!


Portada-de-Episodi-3x30-de-Geeknorants-Podcast-Geek-Transport-IA-VR-Square-Enix-Ressuscita-Reviure-Deadpool-El-Señor-de-los-Anillos-Dune-2-Assassins-Creed-Shadows-Cables-Ciència

DESCRIPCIÓ

Una setmana més ens trobem per portar-vos les notícies del món geek i és que aquesta setmana les coses estan pels núvols! Endavant amb l’Episodi 3×30 de Geeknorants d’aquesta setmana!

ACTUALITAT GEEK

Aquesta setmana venim amb un carro de notícies de qualitat, i començem amb una de futurista i sobre un tema que preocupa a les empreses que és el tràfic i l’evolució de la mobilitat dels vehícles.

I quines són les alternatives o millores que proposen? Doncs avui us portem uns models de vehícles tant d’ús personal com de transport públic, tant per terra com per aire.

No farem gaire spoiler perquè en Berni ens ho explicarà millor, però utilitzen energies renovables, com el primer model que té una autonomia de gairebé 300km sense repostar, també un minibus elèctric amb 200km d’autonomia i capacitat per 12 persones, un autobús que ocupa tots els carrils d’una direcció però que va per SOBRE dels cotxes(alguns fans de Fast and Furious ho esperen amb ganes) i un dron-taxi que ens portarà pels cels de les ciutats, entre d’altres!

Alguns fanàtics de la temàtica Cyberpunk es deuen estar fregant les mans (i nosaltres també).

Continuem amb una notícia que genera bastant esglai i és que a Xina els hi ha semblat bona idea tornar a la “vida” a aquelles persones que ja no hi són generant un avatar i amb IA poder mantenir una conversa com si aquell familiar o ésser estimat no hagués marxat mai.

Esgarrifador? Una bona estona.

I per acabar la secció de notícies en Joan ens porta un carrussel dels blocs princpials del programa, on a les pel·lícules podrem disfrutar de “Dune 2” el dia 21 a HBO Max, a les series tenim el nou tràiler la 2a temporada de “Los anillos de poder”, i als videojocs el 15 tenim nou tràiler que desvetllarà el nous Assassin’s Creed, que passarà a dir-se Assassin’s Creed Shadows.

CIÈNCIA GEEKCIÓ

Al Ciència Geekció tenim una de les ruletes més perverses que en Berni ens ha portat i és que us fem un mini spoiler, aquesta vegada els concursants les han passat bastant complicades per arribar al final amb les trampes que s’han trobat.

EL RÀNKING GEEK

I per acabar com sempre, us preguntàvem a les xarxes sobre què preferieu: Tenir els dispositius inal·lámbrics i tenir una llibertat de moviment, o sou uns nostàlgics que preferiu el cable degut a una rapidesa de resposta?

✨Les nos,tres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt