Episodi 3×31 | METEORIT o Goku?, Google I/A, Ubisoft WOKE?, RETROBARCELONA, VIDEOJOCS i VIOLÈNCIA relacionats?


Portada-de-Episodi-3x31-de-Geeknorants-Podcast-Geek-Violencia-Videojuegos-Ubisoft-Meteorito-AssassinsCreed-Marvel-GoogleIO-Goku-Woke

DESCRIPCIÓ

Una setmana més ens trobem per portar-vos les notícies del món geek i és que aquesta setmana les coses estan pels núvols! Endavant amb l’episodi 3×31 de Geeknorants d’aquesta setmana!

Aquesta setmana anàvem a disfrutar de la presència d’un convidat molt interessant. De manera que per logística no ha pogut ser, No obstant, no patiu, que el portarem el més aviat possible, assegurat!

ACTUALITAT GEEK

Comencem amb la secció de notícies amb el famós “meteorit” que ha sobrevolat la península.

Per un cantó, ens ha deixat imatges més que impactants; tanmateix, no és un meteorit, sinó un bòlid. I us preguntareu: què és un bòlid? No, no és un cotxe de F1 pilotat per Fernando Alonso o Max Verstappen. De fet, és un fenomen molt semblant, però té una composició química diferent i, per això, té una llum més blavosa.

A més a més, continuem amb una de les novetats massives en el camp de les intel·ligències artificials. Per exemple, a la conferència de Google I/O 2024, s’han presentat moltíssimes eines.

Per descomptat! Aquí tens el text revisat amb més paraules de transició per millorar el SEO:

D’una banda, VEO ha presentat un model generatiu de vídeo més avançat de Google, el qual és capaç de crear clips en Full HD i aplicar tècniques cinematogràfiques. A més, per no allargar-ho gaire, també hi ha novetats a Android 15. Entre altres coses, incorporen millores en el sistema operatiu i la integració de Google Gemini, com a assistent directe dins les aplicacions del sistema, funcions antirobatori i molt més!

D’altra banda, en Joan, com sempre, ens porta les notícies més fresques del món del cinema, sèries i videojocs. Aquesta setmana, destaquem el Live Action de “Cómo entrenar a tu dragón”. A més a més, Amazon confirma la nova sèrie de Tomb Raider a Prime Video i la data de sortida del nou Dragon Ball Sparking Zero, entre d’altres.

CIÈNCIA GEEKCIÓ

En Berni ens mostra un reportatge, que ni les cadenes de televisió podrien arribar a realitzar, del Retro Barcelona 2024. Es va celebrar el cap de setmana passat. Hi han entrevistes amb influencers importants, fans del programa i companys de plataforma que els hi enviem una abraçada enorme!

FILOSOFIA GEEK

A la Filosofia parlem sobre si hi ha una relació directe entre els videojocs i la violència. Com afecten els videojocs a la ment? Una persona que ja és violenta accentua la seva agressivitat amb els videojocs?
Totes aquestes preguntes i més ens les fem i debatim juntament amb la gent del directe. On ens podeu veure cada dimarts a partir de les 19.30h, per si algú estava despistat.

EL RÀNKING GEEK

Per concloure el Rànking de la setmana. Us demanàvem què preferiu: Tenir una temporada sencera i gestionar-la al vostre ritme? O bé, que cada setmana hi hagi un capítol disponible per així comentar amb parella, amics, familiars, companys de feina i anar tots a la vegada?

✨Les nos,tres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt