Episodi 3×33 | ft. GABRIEL GARRIDO: COMPOSITOR BSO VIDEOJOCS i CINE, ETHERBORN, IA al seu sector i PROBLEMES FUTURS!


ortada-de-Episodi-3x33-de-Geeknorants-Gabriel-Garrido-Garcia-Banda-Sonora-BSO-Videojocs-Videojuegos-CINE-IA-Diseño-Compositor-Expert

DESCRIPCIÓ

Una setmana més ens trobem per portar-vos les notícies del món geek i és que aquesta setmana les coses estan pels núvols! Endavant amb l’Episodi 3×33 de Geeknorants d’aquesta setmana!

Després d’uns dies de descans, us portem un nou episodi del programa amb un convidat molt especial que ens farà ressonar amb les seves melodies: Gabriel Garrido! Aquest professional del món audiovisual, amb uns simples acords, és capaç de crear autèntica màgia.

Gabriel Garrido, titulat per l’ESMUC, ha estat component per cinema i videojocs des del 2008, col·laborant amb estudis de renom com Escac Films i Sonder VR Studios. A més, va fundar Altered Matter, on va crear el joc premiat “Etherborn”, que ha rebut crítiques excel·lents. Però, no tot són flors i violes. Al nostre programa, el farem suar una mica per comprovar si té l’oïda tan fina com diuen. No obstant això, no farem spoilers.

TERTÚLIA

Comentarem els seus orígens com a músic de sessió i la seva ràpida transició a compositor per a la gran pantalla i els videojocs. En Berni i en Joan estan encantats, perquè en temes musicals ells són uns fanàtics, i què millor que tenir un compositor al programa, oi?

A més, també parlarem d’una eina que pot ser tant una ajuda com un repte en el seu sector: les Intel·ligències Artificials. Quins avantatges suposen per a un compositor? Fins a quin punt són una ajuda i fins a quin són un substitut? Hi haurà un futur on no es necessitaran compositors, o sempre farà falta el factor humà? Tot això ens ho respondrà l’expert, i esperem que vosaltres també comenteu si esteu a favor o en contra!

CIÈNCIA GEEKCIÓ

En Berni posarà a prova l’oïda del nostre convidat amb notes de cançons de videojocs mítiques, que haurà d’endevinar. Evidentment, en Berni no li posarà les coses fàcils, i al final, li espera una sorpresa…

Vosaltres les heu encertat?

EL RÀNKING GEEK

Al Rànking us vam demanar què preferiu per als videojocs: Bandes Sonores Originals (dedicades al videojoc i úniques) o Soundtracks (cançons ja fetes d’altres artistes). Estem desitjant escoltar les vostres opinions!

Aquest episodi promet ser emocionant i ple de música, així que no us ho perdeu!

✨Les nostres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt