Episodi 3×34 | FINAL de TEMPORADA, TORNEM al 2000: NOSTÀLGIA pura i DURA, QUIZZ final SORPRESA, S’ACABA Geeknorants?


Portada-de-Episodi-3x34-de-Geeknorants-FINAL-TEMPORADA-NOSTALGIA-CONCURSO-3XL-CINE-SERIES-TECNOLOGIA-VIDEOJOCS-VIDEOJUEGOS-GEEK-FREAK-FRIKI-CATALA

DESCRIPCIÓ

Una setmana més ens trobem per portar-vos les notícies del món geek i és que aquesta setmana les coses estan pels núvols! Endavant amb l’Episodi 3×34 de Geeknorants d’aquesta setmana!

TERTÚLIA

Arriba l’estiu i amb ell, el final de temporada!

No us poseu tristos, perquè us deixem amb un programa especial que us farà viatjar en el temps. Tornarem a aquells dies màgics en què ens llevàvem tard, miràvem les nostres sèries preferides, anàvem a comprar llaminadures amb els amics i tornàvem a classe després de gaudir d’un capítol dels nostres dibuixos animats preferits.

Per començar, ens submergirem en les sèries de la nostra infància, aquelles que ens va portar el nostre estimat 3XL. Des de Sakura, la caçadora de cartes; Atori, el ninja; Sailor Moon; fins a les inolvidables Detectiu Conan, Inuyasha, Slam Dunk i, per descomptat, el pare de tots: Bola de Drac!

Per descomptat, ens endinsem en les arrels de tot això, i en aquest episodi final, acabem parlant de tot menys del que hauríem de parlar. Tot i així, recordem els tres blocs principals del nostre programa:

  1. Pel·lícules: Ens submergirem en els episodis 1, 2 i 3 de Star Wars; en l’Spider-Man de Tobey Maguire; en les clàssiques de Pixar; i en El Senyor dels Anells. En definitiva, el millor del millor.
  2. Videojocs: Revivim els clàssics GTA Vice City i San Andreas, els Pokémon de la Game Boy Color i els nostres primers passos en el món dels videojocs.
  3. Tecnologia: Recordem els mítics Fotolog, Tuenti, Ares i Emule. Qui no els ha utilitzat com a desesperat?

CIÈNCIA GEEKCIÓ

Finalment, per tancar el programa, en Berni ens proposa un qüestionari final sobre nosaltres mateixos per veure si tenim bona memòria. Posarem a prova els membres per saber si són els primers fans del seu propi programa!

Vosaltres les heu encertat?

FINAL DE GEEKNORANTS’

Fins aquí arriba aquesta temporada.

Es tracta de la final definitiva? S’acaba Geeknorants? De moment, necessitem un descans després d’una llarga temporada plena d’emocions i de conèixer persones de moltes branques del món Geek. Però no us poseu tristos, perquè a l’estiu podríeu trobar alguna sorpresa… o no. Haureu d’estar atents a les nostres xarxes socials!

✨Les nostres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt