SOBRE NOSALTRES


Aquest és un podcast geek on es parla sobre series, cinema, tecnologia i videojocs.

Us explicarem tota l’actualitat Geek, hi haurà debats sobre temes controvertits a Pel Forat o fins i tot treballs de camp, mirarem enrere a la secció Nostal-Geek trobant les millors efemèrides i explicant curiositats sobre el tema escollit, farem Rànkings Geeks on us demanarem la vostra opinió per xarxes i altres seccions que heu de descobrir!

Tot des de la ignorància!

KEVIN
 
Aquest participant del podcast és un gamer empedreït i un otaku confès.
El seu somni és tenir una armadura de Gundam funcional per a poder conquistar el món i el seu nivell de procrastinació és tan alt que ha posat la seva vida social fins al cap d’aconseguir el platí en tots els seus jocs.

BERNI
 
Aquest participant del podcast és una enciclopèdia errant de la cultura pop.
Si no està veient una marató del Senyor dels Anells, està jugant a Super Mario mentre escolta la banda sonora de Star Wars. Es tan apassionat per tot el geek que la seva sang és un còctel de Monster i nostàlgia.

VICTOR
 
Aquest participant és el geni darrere de la tecnologia del podcast, el gurú de la producció, l’heroi silenciós que manté tot en marxa.
A més de ser un geek en tecnologia, cinema, videojocs i sèries, és el responsable que l’emissió a vegades surti bé.
És com el “Q” de James Bones, o Austin Powers, però en versió geek..

JOAN
 

Amb un somni de convertir-se en el pròxim Stan Lee, combina la seva passió pels còmics amb un amor indestructible pel cinema, excepte per les pel·lícules romàntiques, mai podràs convèncer-lo de veure una d’aquestes!

Quan no està submergit en l’univers de la fantasia, el trobaràs taral·larejant melodies de tots els gèneres musicals, encara que el reguetón no és precisament el seu favorit. Encara que a vegades pot semblar una miqueta amargat, la seva recent paternitat ho ha convertit en un mestre Jedi de l’alegria.


Desplaça cap amunt