Episodi 02×29 | Guionistes en vaga, filtració de GTA VI, a on van els videojocs?, torna Emule, Rànking motoritzat i més!

Bones Geeknorants!

Ja hem arribat i ho hem fet per fer soroll!

Aquesta setmana parlarem a l’Actualitat sobre la vaga de guionistes, els moviments de Corea del Sud per convertir-se en referent tecnològic, de Guardians de la Galaxia Volum 3, de les Premonicions de Bill Gates i molt més!

No tenim idea de res, però ens agafem certes llibertats per opinar i aquest cop a Pel Forat, a Falta d’en Berni, debatrem sobre els videojocs i el seu futur. Què trobarem? Com afectaran les noves tecnologies? Com afectarà a la societat? De tot això i altres temes en parlarem.

Us enrecordeu de quan erem pirates? Si, tots nosaltres ho hem set.. Però gràcies a Emule! Quins records i que vells ens fem. En parlarem a Nostal-Geek d’aquest software que va marcar el mercat audiovisual.

Al Rànking Geek us vàrem fer una pregunta per anar sobre rodes, o no! Ja que algun vola. Què preferiu, el cotxe de Back to the Future o el de Gostbusters? Hi ha un clar guanyador!

Gas!

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt