Episodi 2×33 | Nintendo vs Russia, event d’Apple, Som terraplanistes?, sortim a caçar fantasmes, Rànking d’events i més!

Bones Geeknorants!

Lo primer de tot, com estan els màquines?

Tornem aquesta setmana, però malauradament sense convidats… Però tranquils, donem la talla!

Aquesta setmana anem amb el format habitual i això vol dir que comencem amb l’actualitat! Parlarem del conflicte Nintendo i Russia, del pla ocult de xina per fabricar xips, de les intencions de Sony amb el joc al núvol, la ova decisió de Youtube respecte els podcasts, la IA viral de Photoshop, dels rumors de Xbox amb el seu esdeveniment i el CGI, les noves presentacions d’Apple en el seu esdeveniment WWDC23 amb les Apple Visio Pro i molt més!

A veure, com introdïm això. Trobàvem a faltar el Pel Forat d’en Berni, no ens enganyem. Però vosaltres creieu que ha anat massa enllà? NO!

Ens parlarà del Terraplanisme. No és broma. Però potser ens fa canviar d’opinió, com a mínim les teories semblen robustes.

A Nostal-Geek ens han atacat uns fantasmes i no som nosaltres… Però si ens ataquen, “Who you gonna call? GHOSTBUSTERS!” Evidentment trucarem als Caçafantasmes… No volem mitges tintes.

I per últim, encentant aquesta gran setmana d’esdeveniments de videojocs, us hem demanat quin és millor esdeveniment al Rànking Geek. Summer Game Fest o E3?

Gas!

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt