Episodi 3×14 | Masumi Mutsuda: La veu de Anakin Skywalker, Harry Potter, Flash. El doblatge vist des de dins


Portada Geeknorants 3 x 14 Masumi Mutsuda

DESCRIPCIÓ

Geeknorants!

Avui tenim un convidat més que especial, un increïble doblador de pel·lícules i sèries que estem 100% segurs que heu escoltat, com per exemple Harry Potter posant la veu d’en Harry, a The Flash sent la veu d’Ezra Miller, la veu d’Anakin Skywalker (el petit, no l’adult, oju), i moltíssimes veus més.

Parlarem del món del doblatge i profunditzarem des de la visió d’algú que va començar des de ben jove i ha anat creixent i evolucionant amb els medis i recursos amb els que es realitzava l’art de doblatge.

També parlarem de la seva trajectòria professional i personal, com va afectar el treballar des de ben jove amb tot el què això significa, com va afectar al nivell dels estudis i relacions amb companys de classe, i la decisió final de deixar el món de l’enginyeria informàtica pel món del doblatge.

En Berni ens porta una secció on posarà sobre les cordes al Matsumi, fent-lo decidir entre quedar-se una de les opcions i eliminar definitivament l’altra.

I com sempre, al final de cada programa fem el Rànking Geek i en aquest cas aprofitant que tenim un actor mític del doblatge, us proposem què preferiu: les veus doblades o les veus originals?

✨Les nostres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt