Episodi 3×13| CES 2023, Premis EMI, The Office “El retorn”, Twitch no es rendible, debatim sobre la salut mental al món digital i més!


Episodi 3 x 13 Geeknorants Podcast

DESCRIPCIÓ

Geeknorants!

Tornem una setmana més amb notícies de tota mena, i començarem fent un repàs ràpid al CES 2023 que s’ha celebrat a Las Vegas on s’han presentat toa mena de tecnologies i productes, des de televisors “transparents” fins a cotxes que semblen en Mr.Potato.

També comentarem la gala dels premis Emmy, on us comentem qui ha set el guanyador/a de cada nominació, i seguidament una notícia que no ha deixat indiferent: El CEO de Twitch declara que la plataforma “No és rendible”. Es venen canvis al Prime? A la facturació? Us anirem informant.

En Berni ens prepara un “Quizz” on haurem d’endevinar les eines / artefactes que surten a les imatges que ens ha preparat i en Victor i en Joan hauran de posar el seu cervell al màxim per aconseguir el màxim de punts. Vosaltres quants n’heu encertat?

A la Filosofia del Geek en Joan ens porta un dels temes que estan més en boca de tots i és com afecta la cultura digital a la societat actual: relacions, pressions socials, el FOMO, evadir-se temporalment de tot això, i moltes més preguntes que us recomanem que escolteu i que intenteu respondre vosaltres mateixos: podrieu passar un dia sencer sense tocar el movil i sense accedir a cap xarxa social?

I al Rànking Geek us feiem el plantejament de quina saga preferiu, la saga Alien o la de Terminator, i el resultat amb algú del grup no li ha acabat d’agradar. Perquè? Ho sabreu al final de tot.

✨Les nostres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt