Episodi 3×12 | Tornem i amb força: actes il·legals al Metavers, els Globus d’Or, el mite de la caverna “gamer” i més!


Portada Geeknorants Episodi 3 x 12 Globus d'Or Metavers Naus Especials Filosofia

DESCRIPCIÓ

Geeknorants!

Ja tornem a ser aquí després de les vacances de nadal, esperem que el tió us cagués moltes coses i que els reis s’hagin portat bé amb vosaltres.

Tornem amb notícies ben fresques sobretot del món del cinema, on la corona de Disney i Marvel es veu en perill amb la força amb la que està agafant Universal Studios el passat 2023, on es col·loca amb l’estudi més taquiller de l’any per davant dels abans esmentats.

Aquesta competitivitat creieu que beneficiarà el cinema en quant a qualitat?

Fem un repàs de la gala dels Globus d’Or 2023, on s’han repartit moltíssims premis i per aquells despistats que enecara no s’han enterat gaire doncs nosaltres us ho portem ben detallat i amb el nostre coneixement profund com a periodistes de cine que sóm.

En Berni ens porta un dels seus Quiz sobre endevinar naus espacials i a quina sèrie pertanyen. Us convidem a que mireu el vídeo de YouTube per veure si endevineu més que nosaltres.

En Joan ens porta un tema candent que està en alça a “X” (o pels boomers Twitter) on un usuari comenta la seva decisió d’abandonar els videojocs ja que per ell són una pèrdua de temps i distreu als adults de tenir una vida madura i amb objectius clars. La polèmica està servida.

I per acabar un rànking que també porta bastanta cua: Jocs en físic o digital?

✨Les nostres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt