Episodi 3×11 ft. Salva Fernàndez: Periodisme, actualitat i futur dels videojocs, experiències i vivències personals


Portada Geeknorants Salva Fernàndez

DESCRIPCIÓ

El programa d’aquesta setmana és molt especial a Geeknorants, ja que per acabar l’any voliem fer-ho amb un convidat i amb qui menys que fer-ho amb el gran, increíble, espectacular, grandiós, i podriem posar més adjectius però sino no acabem mai, Salva Fernàndez Ros!

Pels encantats que encara no esteu ubicats i no sabeu qui és, és un periodista del món dels videojocs que va deixar una empremta més que significativa a la revista Meristation.

I no només això, sinó que també ens ha portat a les nostres cases històries i la passió dels videojocs a través de llibres com “La Enciclopedia Nintendo 64” o també “Zedla, detrás de la leyenda”.

I si encara no us sembla suficient, juntament amb l’Albert Gil, formen un magniífic grup nomenar El Bunquer SA, on a través de Twitch i Youtube parlen del món dels videojocs, la seva actualitat i donant les seves opinions (ja siguin respectables o no, això ho decidiu vosaltres).

Amb tot això dit, parlarem amb ell i us posarem en context el món dels videojocs a través del seu prisma: valoració d’aquest any en quant a presentacions, sortides i fracasos estrepitosos de videojocs al llarg d’aquests 12 mesos que no han set tranquils ni molt menys.

En Berni li té una secció preparada on posarà sobre les cordes al nostre convidat fent-lo decidir què salvar o deixar morir…evidentment no hi ha cap factor humà, així que tothom tranquil.

I per finalitzar com sempre, el Rànking de la setmana que us varem proposar què preferiu: els Zelda en 2D o en 3D?

✨Les nostres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt