Episodi 3 x 10 | Esmicolant els The Game Awards i debatim sobre l’univers de remakes i reboots. A favor?🤔


Geeknorants 3 x 10 The Game Awards i Remake

DESCRIPCIÓ

Aquesta setmana tenim un episodi més curtet de lo normal però té un motiu i és que hem gravat des de un estudi i és que ens ha agafat a tots una mica desprevingut però eh, el capítol setmanal no fallem.

  • És un canvi de lloc definitiu? Qui sap 😏
  • Ha estat una prova i no ha acabat de sortir del tot bé? Efectivament, sóm nosaltres, què collons espereu.

Doncs des de l’estudi us portem un programa fent un repàs sobre tot l’esdeveniment dels Game Awards: presentacions, premis, opinions a favor i en contra…en fi, lo de sempre però amb la nostra versió.

I aquest programa teniem una secció especial que havia preparat en Berni però hem pensat deixar-la més endavant, estigueu atents aquest nadal perquè pinta un bon regal per vacances!

Aixó doncs, en Joan ens porta un dels temes que més cua i més s’ha parlat i es seguirà parlant, i és ni més ni menys que el tema dels Remakes/Reboots a la indústria tant dels videojocs com de les pel.lícules i més sectors.

Vosaltres sou partidaris de tornar a fer un videojoc/pel.lícula però donant un canvi d’aire a la història o a algun personatge en concret per donar-l’hi més protagonisme o centrar-se en una part de la història i que tingui més èmfasi durant el desenvolupament de l’obra?

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt