Episodi 3×09 | Novetats del CINE, GTA VI, Microsoft i GAME PASS, la PIRATERIA: com afecta als CREADORS, concurs robòtic i més!


GTa VI i Tràilers

DESCRIPCIÓ

Geeknorants!

Us portrem una setmana carregada de novetats i no són pas poques.

Començem amb un seguit de tràilers nous tant de pel.lícules com de series, on les més destacades són les noves temporades de HALO, The Boys, Fallout, La Casa del Dragón, entre d’altres.

I parlant de tràilers, RockStar ha patit una filtració del vídeo de presentació de GTAVI hores abans del què tenien preparat i ha generat un revolt de cal déu. Nosaltres l’hem vist i creiem que pot arribar a ser molt ambició i una història que superi al seu antecessor, però ja veurem.

Threads, la plataforma de META amb més de 100 milions d’usuaris està a punt d’arribar a la Unió Europea després de 5 mesos de la seva presentació oficial.

El principal impediment de Zuckerberg a l’hora de portar Threads al bloc europeu és la cada vegada més estricta regulació del món digital, en concret, la Llei de Mercats Digitals (DMA), que estableix unes certes pautes sobre la recopilació i l’intercanvi de dades.

En Berni ens porta un dels seus concursos on haurem de competir per saber identificar quins robots són, de quina pel.lícula/sèrie són, i el premi doncs un aplaudiment a la cara.

A la Filosofia del Geek, realitzem una anàlisi exhaustiva del debat entorn del tema de la pirateria, la qual adquireix una major rellevància amb l’increment dels preus en les plataformes d’streaming, en els videojocs i en tot el contingut audiovisual de manera global.

Creieu que tornarà a sorgir una època de pirateria com hi havia uns anys enrrera o es mantindran les coses tal i com estan?

Al Rànking Geek us posavem sobre la corde per veure quin tipus de gènere us agradava més: la fantasia o el futurisme?

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt