Episodi 02×36 | IAIA-GPT, Elon Musk vs Zuckerberg, Pel Forat sorpresa, l’heroi de Nostal-Geek, Rànking de comiats i més!

Bones Geeknorants!

Ara si, ha arribat el moment. Ha arribat el moment que tots esperàveu. El moment que desitjàveu per tenir pau. Finalitza la temporada i finalitza amb l’Episodi 36!

Sense predre la nostra essència repassarem l’Actualitat Geek parlant de la nova versió de Chat-GPT, la IAIA-GPT, la que mai falla! Parlarem de Sony contra Activision, els canvis organitzatius a Electronic Arts, de una nova tecnologia per a les bateries de Liti, de la lluita entre Elon Musk i Zuckerberg, la nova normativa dels Premis Grammy, de la Comic Con de San Diego i més!

Mai ens falla i hem d’estar agraïts de la seva existència! En Berni ens porta un Pel Forat ben especial! Ens recordarà per què ha aparegut en aquest programa i ens farà un concurs que tothom sortirà perdent…

Com si fos una senyal del cel, al Nostal-Geek d’aquesta setmana parlarem del veritable alien d’aquest món. D’un geni incomprès. Del tuitaire master, de Elon Musk!

I a l’últim Rànking Geek us hem fet una pregunta ben especial… Voleu que tornem la pròxima temporada? Si voleu saber la resposta escolteu fins al final.

Una abraçada a tothom i gràcies per escoltar-nos! Sou especials i també, com no, GEEKNORANTS!

Gas!

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt