Geeknorants als Premis Ivoox de la Audiència 2023 al millor podcast de la categoria Videojocs i Aficions!

Premios-Ivoox-Audiencia-Geeknorants

Atenció, oients i seguidors del nostre podcast geek favorit!

Tenim una notícia emocionant que compartir amb tots vostès: Hem estat seleccionats per a la votació dels Premis Ivoox de l’Audiència 2023!

Sí, ho has llegit bé. El nostre petit racó geek en el món del podcasting ha cridat l’atenció i estem entre els nominats per a aquests prestigiosos premis. És un gran assoliment per a nosaltres, i no podríem haver-lo fet sense el seu suport constant i el seu entusiasme per la tecnologia, els videojocs, les sèries i el cinema.

Què significa això? Significa que tens l’oportunitat de fer que la nostra petita comunitat geek brilli encara més. Necessitem la teva ajuda i el teu vot per a portar-nos a casa un d’aquests cobejats guardons de Ivoox.

Entenem que hi ha molts altres podcasts increïbles competint en aquesta categoria, però confiem que el nostre esperit apassionat i les nostres converses amenes ens destaquen. Hem parlat dels últims llançaments tecnològics, hem desglossat els jocs més emocionants, hem analitzat les sèries i pel·lícules més èpiques, i hem compartit molts riures junts. Ara, és hora que comparteixis el teu amor per nosaltres votant!

Llavors, com pots ajudar-nos? És senzill:

  1. Visita la pàgina dels Premis Ivoox de l’Audiència 2023 (enllaç inclòs a baix).
  2. Cerca la nostra categoria Videojocs i Aficions o el nostre podcast.
  3. Vota per nosaltres! (Per descomptat, si realment creus que mereixem guanyar)
  4. Enllaç per a votar: https://go.ivoox.com/wv/premios23?p=1459168

No et prendrà més d’un minut, però significarà un món per a nosaltres! El teu vot ens impulsarà a continuar portant-te contingut geek d’alta qualitat i a fer créixer la nostra comunitat encara més.

Gràcies per ser part de la nostra aventura geek, i esperem celebrar junts si guanyem aquest premi. Que la força (geek) estigui amb tu!

Desplaça cap amunt