Episodi 3×01 | Efectivament, hem tornat! Actualitat, noves seccions, Ciència Geekció, Rànking Geek i molt més!

Portada-de-Episodi-3x01-de-Geeknorants

Geeknorants!

Tornem d’unes vacances amb les piles carregades, amb molta informació que compartir i amb novetats al programa!

Començem el primer programa repassant tota l’Actualitat Geek amb Meta a la davantera, on s’ha fet sonar molt amb el Meta Connect 2023, on va mostrar tota l’artilleria i ens va deixar coses molt interessants com la seva pròpia IA, l’actualització de les Ray-Ban amb la seva tecnologia i una possible espurna de vida pel Metavers que estava en caiguda sense frens.

Jim Ryan, CEO de Sony PlayStation renúncia al càrrec després de 28 anys a l’empresa, i es diuen ràpid. El seu succesor té un perfil més finances que no deixa gaire tranquils als usuaris de la consola més que llegendaria.

També cobrim el final de la vaga de guinoistes de Hollywood i les conseqüències tan bones com dolentes que això implica.

ChatGPT presenta la seva actualització més gran fins a dia d’avui, obrint la possibilitat de oferir la informació a temps real a través d’internet, i com no podia ser d’una altra manera, Disney+ es suma al bloqueix i prohibició de comptes compartits de la seva plataforma, gràcies Netflix.

En Berni ens porta la seva fantasia a través de la nova secció de “Ciència Geekció”, on ens posarà en situacions, dilemes, quüestions que ens faran dubtar de si té controlat el tema realitat-ficció.

Incorporem la IA al programa amb la nova secció “Què I.A?”, on plantejem qüestions i situacions a ChatGPT i aquest ens retorna el què ell cregui i d’aquí pot sortir o molt bé o molt malament, i esteu a Geeknorants, cal spoiler?

Al Nostalgeek comandat per en Víctor anem a repassar el passat de Instagram, des dels orígens fins avui passant com sempre per les curiositats que la gent no sap o se li escapa.

I al Rànknig-Geek tenim una batalla colosal entre dos gegants: Goku vs Superman. Ho tenim tots clar que en Goku se’l baixa.

Així que no us ho perdeu que aquesta temporada promet!!

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt