Episodi 3×02 | Netflix i Microsoft són notícia, filosofarem una estona, Donkey Kong ens visita i molt més!

Portada-de-Episodi-3x02-de-Geeknorants

Geeknorants!

Una setmana més, un programa més.

L’actualitat no deixa a ningú indiferent com tampoc Netflix, que després de la vaga de guinistes es preveu una pujada de preus als seus plans de subscripció, lo bo? Que com sempre començarà per EEUU i Canadà, així que aprofiteu!

I una notícia que sembla deixar veure la llum al final del túnel: Microsoft veu la data final de la lluita per la compra d’Activision-Blizzard! Estem emocionats per tot el què significa perquè ha set un viatge d’alts i baixos que ja va sent hora de tancar.

A la nova secció de Filosofia Geek debatrem i posarem sobre la taula un tema sobre el que es porta parlant des de que es varen crear: els videojocs. Es poden considerar una forma d’art? És positiu el seu impacte en la societat? Les decisions que es prenen en un videojoc com afecten a una persona a la vida real?

Al Nostal-Geek parlarem sobre un dels micos més estimats del món dels videojocs i la seva trajectòria a través del temps, els seus alts i els seus baixos i la lluita contra el seu etern rival, el fontaner de 1.30m.

I per finalitzar al Rànking us demanem si estiguéssiu en una nau al·lienígena i haguéssiu de decidir quina de les dues opcions NO trobar-se a dins a escollir entre: Alien o Predator.

Gas!

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt