Episodi 3×07 | Nominacions als GOTY – Elon Musk – La UE i la identitat digital – Viralitat: la fi justifica els medis?


Portada Episodi 3x07 Geeknorants Elon Musk, Madame Web, Ciència Geekció, Nominacions The Game Awards

DESCRIPCIÓ

Geeknorants!

Tornem amb una setmana plena de novetats i de notícies, com les nominacions als Game of the Year del nostre “estimat” Dorito-man.

Un clàssic del programa i que sembla que si no està en boca de tots explota, Elon Musk la torna a liar i no pas poc a “X”, on ha fet una sèrie de comentaris desafortunats i moltes marques importants han retirat les seves publicitats de la xarxa social. Fins on creieu que pot degenerar tot això?

La Unió Europea ha arribat a un acord per la regulació de la identitat digital a nivell europeu per tal de que cada ciutadà tingui un certificat digital xifrat per poder accedir a entitats públiques i privades, informació de pagament, títols acadèmics i en definitiva informació personal. A favor o en contra d’això?

En Berni ens posa a prova per veure si sóm de veritat uns geeks o només ho fem veure (spoiler: acaba malament), mostrant-nos unes fotografíes d’extraterrestres i hem de tractar d’identificar-los. Vosaltres sabeu quins són? Evidentment els haureu de veure al nostre canal de Youtube 😜

A La Filosofia del Geek posem sobre la taula un tema que s’ha parlat molt i volem dir la nostra també i és: La viralitat, reconeixement a canvi de…?
No només donem la nostra opinió sinó que també repassem alguns del reptes més absurds i perillosos que malauradament no han acabat gaire bé per algunes persones. No tot s’hi val per ser famós.

I per acabar us preguntàvem si només haguéssiu de triar un tipus de beguda per sempre, quina seria: Alcohòliques o sense alcohol?

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt