Episodi 3×17 | La BOGERIA d’APPLE VISION, FRACÀS d’Ubisoft, perduts als ANDES, fem CINEMA i un RÀNKING dels més ODIATS!


Portada de Episodi 3 x 17 de Geeknorants amb les Fotografies dels punts principals de l'episodi

DESCRIPCIÓ

Geeknorants!

Aquesta setmana tornem amb un programa ben carregat de notícies!

Començem amb la possible revolució d’Apple amb les seves ulleres Apple Vision, que han donat més que parlar per la tecnologia que incorporen, la fluïdesa amb la que la interfície es fusiona amb el què t’envolta i totes les capacitats amb les que ve.

Però no tot és bo, ja que també s’ha vist gent amb elles pel carrer i els comentaris han set de tota mena: cada vegada ens allunyem de la realitat, només vivim conectats, portaran problemesde distracció, etc. Vosaltres què creieu?

Ubisoft i la nova beta d’Skull and Bones ha deiaxt a tothom més fred que en Davy Jones. I és que la pròxima entrega en el món de la pirateria no ha agradat als usuaris, ja que el joc en sí és bastant pobre i no aporta res de nou, per no parlar d’un rendiment pèssim. L’heu provat vosaltres? Quina ha set la vostra experiència?

En Berni ens porta una secció on nosaltres serem els directors de cine, decidirem entre una gran varietat d’opcions quina pel·lícula pot arribar a sortir i creieu-nos quan us diem que si això algun dia s’arriba a fer, trencarà internet i no per lo fabulós que serà.

I per acabar, un rànking geek on us demanem quin dels dos enemics és el que més odieu de lo pesats que arriben a ser al fugir cada vegada que ens enfrontem amb ells: Bowser vs Dr. Eggmann (o Dr. Robnotnik).

✨Les nostres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt