Episodi 3×19 | ft. BERNAT GÓMEZ: IL·LUSTRADOR, TÈCNIC en SFX i PROFESIONAL del disseny ANIMATRÒNIC!


Portada de Episodi 3 x 19 de Geeknorants amb el convidat Bernat Gómez Especialista SFX

DESCRIPCIÓ

Geeknorants!

En aquesta ocasió ens acompanya en Bernat Gómez. I qui és us preguntareu? Doncs és una persona que es dedica al món dels efectes especials on ha treballat en un munt de produccions.

Deixant-nos bocabadats amb uns efectes espectacualrs, explosions que ja voldrien els de Bollywood tenir,

Ens parlarà de la seva vida professional dins el què li permeten. Perquè com ja se sap, els professionals que tenen relació amb produccions firmen contractes de confidencialitat i no volem problemes FBI_open_up.mp4.

Dit això, ens parlarà de tot el què implica una producció d’efectes especials. Des de els inicis del projecte, recopilar el material, posar-ho en escena i resar per a què surti tot a la primera. Ja veureu al programa, no tot és un camí de roses.

A més a més de tot això, és company d’en Berni en aquesta aventura nomenada vida. Ens deixaran els dos alguna que altra anècdota i vivència que han tingut. Els que coneixeu en Berni, ja sabeu que el que ve a ser suau o tranquila, l’anècdota no ho serà.

I com no, en Berni sotmetrà al convidat a un dels seus quizz. On el posarà entre l’espasa i la paret amb el mític CHOOSE or DIE. Relacionat efectivament i com heu endevinat, amb la literatura asiàtica.

I per acabar, comentarem els resultats del rànking que us varem proposar a les xarxes que consistia en què preferiu. CGI o els Animatrònics com a efectes especials.

✨Les nostres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt