Episodi 3×20 | MOBILE WORLD CONGRESS, DUNE 2, reserves d’HIDRÒGEN, ACOMIADAMENTS massius i un rànking CONSPIRANOIC!


Portada de Episodi 3 x 20 de Geeknorants amb les Fotografies dels punts principals de l'episodi

DESCRIPCIÓ

Benvinguts Geeknorants!

Tornem una setmana més amb les notícies del món geek més fresques i a servei d’especialistes en la incomprensió lectora!

Què tenim aquesta setmana? Doncs comencem amb les reserves d’hidrògen massiu que han trobat en uns dipòsits subterranis arreu del món. Amb la capacitat suficient per subministrar la nostra civilització durant segles.
L’hidrògen és una de les grans promeses per paliar la crisis energètica i ajudar-nos a reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle. Es veu que produir-lo de forma artificial genera emisions nocives.. però el que està en el subsòl no.

Comentem també el Mobil World Congress, repassant les novetats tecnològiques que s’han presentat com el nou terminal d’Energizer, amb una capacitat de bateria de 28.000mA. I què vol dir això? Doncs escolteu i ho sabreu 🙃

No només això, sinó que també s’ha presentat el nou cotxe volador d’Aelf, amb 8 hèlices per volar. Samsung presenta prototips de panatlles flexibles i plegables, i l’atracció més aclamada, el robot AMECA, interactuant i mantenint converses amb els assistents. Basant-se en models de llenguatge de ChatGPT-4.

I com no, estem de celebració amb les presentacions de la gran pantalla i de les pantalles de casa nostra. Començant amb l’estrena del spin off de The Walking Dead: The ones who live. Contiuem amb Shogun, una sèrie basada en l’antiga cultura japonesa. I l’aclamada DUNE 2, on tothom està molt emocionat i als cinemes la gent ha anat amb montures i tot.

A la Ciència Geekció en Berni ens somet a un dels seus Quizz amb un format renovat (en període de millora, tothom tranquil). On haurem de decidir a cegues quina és la opció correcte i quina la inventada.

En audio no s’aprecia el canvi de format, així que aneu a YOUTUBE a veure’l que és molt més interactiu!

A la Filosofia del Geek debatim sobre els acomiadaments massius que estem tenint aquest any en la indústria del videojoc. On s’ha acomiadat a més persones el què portem d’any que tot l’any anterior.

I per acabar, un Rànking Geek on posem a la balança les Intel·ligències Artificials. Són una amenaça o una oportunitat per avançar a nivells insospitats com a societat? I vosaltres, què en penseu?

✨Les nostres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt