Episodi 3×21 | OSCARS 2024 ft. POL·LÍCULES! Repassem TOTS els premis, curiositats, sopreses, errors i SORPRESA al final!


Portada de Episodi 3 x 21 de Geeknorants amb els integrants i en Pol Bassó com a figures dels premis dels Oscars

DESCRIPCIÓ

Benvinguts Geeknorants!

En aquest programa ens acompanya ni més ni menys que el gran, l’enorme, l’apoteòsic, el molt honorable, el respectable, el mestre de cerimònies, aquell que sí que sap quan un reaggetonero li diu “ya tu sabe”, amb tots vosaltres: en Pol de Pol.lícules!

I perquè l’hem convidat uns preguntareu. Bé, en aquesta ocasió anem a repassar la saga dels Òscars 2024 i amb qui millor que una persona que l’ha cobert, l’ha viscut i és un dels nostres referents en quant a sèries i pel·lícules. Creieu-nos, no ens ha deixat mai indiferent una sèrie/pel·lícula que ha recomanat.

Però abans d’endinsar-nos en la gala, primer fem un petit recordatori al dibuixant de còmics conegut com el PARE del Shônen, el que ha fet possible que els seus personatges ens hagin acompanyat al llarg de la nostra vida, Akira Toriyama.
No cal dir que ha fet obres increïbles, i que la que més recordem amb nosaltres és Bola de Drac, des de que en Goku és un petit vailet fins a ser un dels guerrers més poderosos. I quin camí hem recorregut amb ell amics, i des de Geeknorants només podem dir que gràcies per tant, i perdó per tan poc mestre, ens veiem al planeta d’en Kaito!

I ja continuant amb la gala dels premis, fem un repàs de cada un. Tranquils aquí a la descripció no us farem spoilers, el què sí que comentarem és les actuacions icòniques de la nit com la de Ryan Gosling cantant la cançó de Ken a la pel·lícula de Barbie, el moment espectacular de John Cena “despullat” donant un premi, una de les butaques estava ocupada pel protagonista caní de la pel”lícula “Anatomia d’una caiguda” i Arnold Schwarzenneger i Danny Devito han protagonitzat un petit “remember” com a villans del Batman de Michael Keaton i han fet rememorar aquells bons moments que varen compartir a la gran pantalla.

I com no podia ser d’una altra manera, en Berni ens porta el seu típic Quizz on haurem d’endevinar quina pel·lícula que, a partir d’una ja produïda, és la correcta que fan uns estudis de sèrie B. Spoiler: no surt bé.

✨Les nostres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt