Episodi 3×24 | Aliments FUTURISTES, SONY i XBOX s’ajunten? La història interminable REMAKE, notícies del cine i més!!


Portada de Episodi 3 x 24 de Geeknorants

DESCRIPCIÓ

Aquest programa començem amb un tema seriós i que ens afecta a tots com els aliments del futur! Us preguntareu què passa aquí? Tranquils, us ho expliquem.

Segons la ONU, al 2050 serem vora 9.700 milions de persones i la Terra no generarà prous aliments com per mantenir-se, i ja s’estan contemplant alternatives, mesures i accions per prevenir un desastre a nivell mundial.

I ja deixant la serietat, ens anem a la nova estratègia de Microsoft / Xbox, queés la d’obrir les seves portes a altres plataformes de jocs de tercers i així oferir una diversitat més que notoria i una accessibilitat sense precedents.

El nostre estimat Phil Spencer indica que la Generació Z és la clau en tot això, ja que són qui més valoren la disponibilitat dels jocs en múltiples plataformes, i en conseqüència, Xbox obre les portes a PS5 per portar nous jocs.

Vosaltres què en penseu, és una bona opció o creieu que això no arribarà a bon port?

I per acabar la secció de notícies ens anem al cinema amb un munt de notícies, on les més destacades són la de l’actor Aaron Taylor com el “possible” nou James Bond, el nou tràlier de BeetleJuice 2, un rumor bastant consistent d’un remake de “La Historia interminable”, i la trista notícia de l’actor Chance Perdomo a l’edat de 27 anys, en els papers principals de “Gen V”, “Sabrina” i a la saga “After”.

I com ens hem enrotllat bastant, aquesta setmana hem anat directe al rànking que us deixarem que ho escolteu perquè sapigueu els resultats.

✨Les nostres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt