Episodi 3×25 | ft Cai Felip. Visionari del Metavers, CEO de UNION AVATARS, present i futur del VR i Metavers!


DESCRIPCIÓ

Aquesta setmana tenim un convidat increïble. Un crack que ja programava abans de tenir carnet de bicicleta. Ara està revolucionant el metavers amb la seva empresa d’avatars UNION AVATARS, ni més ni menys que en Cai Felip!

Aquest visionari va veure el potencial del metavers abans que ningú. Està convençut que serà molt més que un simple joc o una xarxa social.
Per a ell, el metavers serà la bomba: un espai per connectar, currar i fins i tot enamorar-te d’una manera que mai abans havíem imaginat.

En aquest episodi posarem en context qui és, les seves experiències que ha viscut al experimentar el Metavers. Al dedicar-se de manera professional i quin preveu que serà el seu futur proper.

Profunditzarem en el camp de la realitat virtual com a fenòmen que està començant a agafar molta empenta, degut a les ulleres d’Apple (on ha generat tanta controvèrsia com fanatisme). Quins són els impactes que tenen els avatars personalitzats en la manera com les empreses es relacionen amb els seus clients.

Evidentment també parlarem del fenòment VR Chat i de les seves variants que s’utilitzen no només en el món laboral com hem comentat abans, sinó també als àmbits cotidians com tràmits al banc, compres on-line, sistemes amb blockchain i un fotimer de possibilitats.

En Berni fa posar el nostre convidat en mode dissenyador fashion per utilitzar el nostre creador d’avatars personalitzats (patentat a Geeknorants, d’aquí a la borsa) i crear el seu propi per les aplicacions que ell cregui convenients (o no).

Per acabar, juntament amb en Cai i les vostres respostes, posem en comú les opcions i els resultats de l’enquesta que proposavem sobre què preferiu: Avatars realistes o avatars artístics?

✨Les nostres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt