Episodi 3×27 | CREACIÓ D’OR PUR, APPLE i les NOVES funcions, notícies al CINE/SÈRIES. IMPLANTS ROBÒTICS: FUTUR o UTOPÍA?


Portada-de-Episodi-3x27-de-Geeknorants-Goldeno-Goldè-IOS-AltStore-Fallout-Tarantino-Far-Cry-7-Videojocs-Adicció-Implants-Humans

DESCRIPCIÓ

Una setmana més ens trobem per portar-vos les notícies del món geek i és que aquesta setmana les coses estan pels núvols! Endavant amb l’Episodi 3×27 de Geeknorants d’aquesta setmana!

ACTUALITAT GEEK

Començant amb la creació “per accident” d’un àtom de goldè, i es veu que té unes propietats molt excepcionals. Per exemple generar hidrògen per purificar aigua, productes químics d’alt valor, etc. Pot significar un abans i un després en les comunicacions. Ja que com sabeu, l’or és un molt bon conductor i el goldè li faria una gran competència.

Continuem amb AltStore PAL, on marca un nou començament permetent la instal·lació de botigues d’aplicacions alternatives a l’iPhone. Instal·lar botigues alternatives és complex. S’han de fer diversos passos i autoritzacions. Per contra, el futur de les alternatives a iOS encara és incert.

I acabant la secció de notícies en Joan ens ha preparat un carrussel de notícies que tots aquell cinèfils i amants de les sèries no us podeu perdre!

CIÈNCIA GEEKCIÓ

En Berni ens ha preparat una secció amb innovacions i amb una interacció més que refrescant. Per tots aquells amants de “La ruleta de la suerte” , disfrutareu com mai ja que ens hem portat un públic que anima als concursants.

Només hem pogut portar 20 persones de les 2500 que us havieu apuntat, no us preocupeu, hi haurà més oportunitats!

LA FILOSOFIA DEL GEEK

A continuació, a la Filosofia en Joan us havia demanat a les xarxes quina és la pel·lícula o sèrie que us fa deixar el mòbil quan l’esteu mirant. És un tema bastant encertat ja que amb les xarxes i tots els inputs que rebem al dia des del telèfon mòbil cada dia es troba que la gent no és capaç de desconnectar d’aquest món virtual i estar centrat en una sola tasca.

EL RÀNKING GEEK

I al Rànking us demanàvem si esteu a favor dels implants robòtics, on hi ha un munt de opinions tant a favor com en contra.

✨Les nostres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt