Episodi 3×28 | ft. ELIAS LOZANO: MESTRE del PIXELART i videojocs MÒBILS, el seu nou VIDEOJOC, la secció amb més CRINGE i més!


Portada-de-Episodi-3x28-de-Geeknorants-Elias-Lozano-Pixelart-Artista-Digitial-Videojuegos-Videojocs-Mobil-Supercell

DESCRIPCIÓ

A l’episodi 3×28 de Geeknorants d’aquesta setmana tenim un convidat que teniem moltes ganes de portar al nostre programa, una persona que ha captivat a molts pel seu art digital i pel seu carisma a les xarxes. Parlem ni més ni menys que de l’Elias Lozano! Súper episodi 3×28 de Geeknorants.

INTRODUCCIÓ

No només és un artista i mestre del pixel art, sinó que també ha fet videojocs per mòbils vom per exemple el 3D Tower Bloxx. Sí, aquell magnífic joc de posar pisos un a sobre de l’altre per fer la torre més alta possible, i quin vici era.

I per si algun/a despistat/da no el coneix, estiem completament segurs que a Youtube o a Tiktok heu vist el seu contingut fent revisions de dissenys dels seus seguidors, comentant apartats artístics d’alguns videojocs, etc.

I perdoneu però ho hem de dir, sóm fanàtics de la seva veu quan dissenya o fa revisions dels dibuixos que li envien.

Al podcast comentarem la seva trajectòria: els seus inicis, com va anar evolucionant la idea de dedicar-se al què està fent, les dificultats i com obrir-se pas en un món tan digitalitzat, els projectes actuals o de futur i moltes coses que no posarem aquí per no fer spoilers.

CIÈNCIA GEEKCIÓ

I evidentment, després d’una entrevista necessitem al millor per fer una secció que el nostre convidat no oblidarà mai. Efectivament, en Berni entra en joc i sotmet a l’Elias a un interrogatori, el famós “Choose or Die” i un munt de proves amb una sorpresa final.

EL RÀNKING GEEK

Acabem el programa com sempre amb el Rànking, on aquesta setmana us demanàvem què preferiu: Pixel art MODERN o el RETRO.

✨Les nostres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt