Dades de l’episodiremove

Episodi 3×32 | ft. J.M. GANYET: Expert en IA, PROFESSIONAL sobre l’ÚS i EVOLUCIÓ de la tecnologia, DEPENDÈNCIA de les IA


Portada-de-Episodi-3x32-de-Geeknorants-Josep-Maria-Ganyet-Geek-IA-AI-Inteligencia-Artificial-Experto-Profesor

DESCRIPCIÓ

Una setmana més ens trobem per portar-vos les notícies del món geek i és que aquesta setmana les coses estan pels núvols! Endavant amb l’Episodi 3×32 de Geeknorants d’aquesta setmana!

Avui tenim un convidat tan polifacètic que sembla un personatge de videojoc amb totes les habilitats desbloquejades. En primer lloc, ha treballat amb IBM, Deutsche Bank i Gotomedia. A més, ha fundat empreses en sectors tan diversos com el disseny, la comunicació i l’arqueologia. Actualment, dirigeix l’agència digital Mortensen, imparteix classes a la Universitat Pompeu Fabra i dóna conferències arreu.

En resum, estem parlant de més ni menys que en Josep Maria Ganyet!

TERTÚLIA

Explorarem com la intel·ligència artificial està transformant diverses indústries, alhora que debatrem les implicacions ètiques i socials de la seva influència creixent. Podran les màquines realment reemplaçar els éssers humans en certs treballs? Quins són els límits de la IA i fins on pot arribar la seva evolució? Analitzarem aquests temes amb profunditat per entendre millor el futur que ens espera en un món cada vegada més dominat per la tecnologia.

Acompanyeu-nos en aquest viatge al futur de la tecnologia, on analitzarem els possibles escenaris i les oportunitats que la intel·ligència artificial podria brindar, així com els desafiaments que hem d’enfrontar per garantir un desenvolupament equilibrat i beneficiós per a la humanitat.

CIÈNCIA GEEKCIÓ

En Berni posarà a prova els coneixements del nostre convidat fent-lo passar per un dels seus quizz sobre les intel·ligències artificials. En aquest quiz, en un cantó tindrem el nom d’unes IA i, a l’altre, descripcions, i el nostre convidat haurà de relacionar-les correctament.

Vosaltres les heu encertat?

EL RÀNKING GEEK

I en el Rànking us demanavem si creieu que les IA acabarien dominant el món o si seriem capaços de conviure en el mateix ecosistema.

Els resultats són tan variats com hilarants: des de la por que les IA s’enamorin dels nostres gats i acabin creant un imperi felí, fins a l’esperança que puguin fer les tasques domèstiques perquè, francament, el robot aspirador ja és l’únic membre de la família que fa alguna cosa útil. No us perdeu la nostra propera secció del podcast, on analitzarem aquestes teories amb el nostre toc d’humor característic i, com sempre, un pessic de seriositat (només un pessic, eh!). Prepareu-vos per riure i reflexionar alhora!

✨Les nos,tres xarxes socials✨

Instagram: https://www.instagram.com/geeknorants/
Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
Altres: https://linktr.ee/geeknorants

Escolteu-lo aquí:

Desplaça cap amunt